Üzleti intelligencia

Az OANDER Kepler egy új generációs e-kereskedelmi intelligencia szoftver, amely segít az adatainkat üzleti döntésekké alakítani.

Új generációs business intelligence szoftver

Hihetetlenül gyors eszköz! A rendelés gomb megnyomásának pillanatában megjelennek a Keplerben az új rendelés adatai.

Az elmúlt évtized egyik leggyakrabban hangoztatott informatikai kliséje, hogy az adat az új olaj. Viszont az olajat előállítani elég költséges, “koszos”, és a vele való kereskedés is kifejezetten nehézkes, spekulatív. Ezzel szemben az adatok rendelkezésünkre állnak, a mindennapi tevékenységünk, munkánk során előállnak, csak észre kell vennünk, rendszereznünk és kielemeznünk őket. Az adat értéke abban rejlik, hogy a megfelelő strukturális feldolgozás mellett segíthet munkánkat hatékonyabban végezni, mind a belsőfolyamatok, mind pedig az értékesítés során.

A mindennapi munka és értékesítés során számtalan hasznos adat keletkezik, amiket tárolunk ugyan, de nem kezelünk értékként, pedig segítségükkel átláthatjuk az e-kereskedelemünk teljes képét és jövedelmezőbb döntéseket hozhatunk.

A Kepler kiemelkedő tulajdonságai

business intelligence

Out of the box jelentések

A rendszer használatra kész jelentéseket és részletes bontásokat nyújt, hogy megértsük, mi történik a kereskedelmi ökoszisztémában. A Kepler segít nyomon követni az üzleti folyamatokat, a működés állapotát és fenntartani az adatok kezelésének legmegfelelőbb módját. Teljes funkcionalitású dashboardok, diagramok és KPI-figyelő eszközöket használ a piacon bevált legjobb gyakorlatok alapján, amelyeket a legsikeresebb e-kereskedelmi vállalkozások foganasítottak.

business intelligence

Intelligens vizualizációk

A Kepler üzleti intelligencia képességeinek középpontjában a nagyszerű vizualizációk állnak. Dinamikus és valós idejű frissített diagramjaink és jelentéseink lehetővé teszik, hogy mélyebben is értelmezhesse adatait, és az e-kereskedelmi mutatói könnyebben átláthatóbbak és érthetőek legyenek a döntéshozók számára.

business intelligence

Valós idejű adatok

Szó szerint nincs késedelem az adatok megszerzésében, azok egyszerre, azonnal elérhetőek. A Google Analytics vagy más BI megoldásoktól eltérően a Kepler eseményalapú integrációja valós időben jeleníti meg adatait. Másodpercnél is kevesebb időt vesz igénybe egy új megrendelés vagy egy releváns entitás adatainak átvitele az elemző táblákra, és az összesített vagy a kiszámított jelentések azonnal frissülnek.

business intelligence

Árrés és nyereség elemzése

A Keplerben lehetősége van egyedi termékcsoportok felállítására, valamint több árlista importálásával figyelemmel kísérni azok árrését és nyereségét. A különböző termékszegmensek összehasonlításával betekintést nyerhet a legjobban teljesítő ajánlatokba, és a korrelációs jelentések megmutatják, hol érhető el nagyobb árrés.

business intelligence

Felhasználói persona elemzés

A Kepler segít szegmentálni és elemezni ügyfeleit jellemzők és viselkedés szerint. A felhasználói személyelemzéssel optimalizálhatja az ügyfelek életciklusához igazodó ajánlatokat (például felfedezhet értékesítési lehetőségeket, új érintési pontokat hozhat létre), és növelheti bevételeit. Mindez valós használati mintákon alapul, a már megszerzett adatokból.

business intelligence

Kampányfigyelés

Az e-kereskedelmi vállalkozások egyik legnagyobb kihívása az aktuálisan futó kampányok teljesítményének figyelemmel kísérése. A legnagyobb kampányok (például a Black Friday napok) nagy, gyorsan változó készlettel dolgoznak és időnként azonnal elvégzett beállításokat, változtatásokat igényelnek. A Kepler azonnali figyelmeztetéseivel és valós idejű adataival figyelemmel kísérheti kampánya változásának részleteit. Beállíthat figyelmeztető mutatókat és azok alapján hozhatja meg a szükséges kereskedői döntéseket.

Integrációs termékeink
Használja ki az e-kereskedelmi tranzakciókból és a legfontosabb műveleti mutatókból származó big data elemzés erejét! Kapcsolatfelvétel

Mely eszközökkel működik együtt?

A Kepler az első vállalati szintű BI szoftver, amelyet kifejezetten az e-kereskedelmi vállalkozások szem előtt tartásával hoztak létre. A legkedveltebb webshop keretrendszerekkel való zökkenőmentes integráció percek alatt beállítható, és biztosítja az azonnali, élő adatátvitelt és összesítést. Azt is megteheti, hogy a múltbeli adatokat átadja a Keplernek, így a webshop teljesítményének elemzését a létezésének első napjától kezdheti. A Kepler az egyik leghatékonyabb vállalati megoldás a Magento webáruház mellett a Shopify és Woocommerce csatlakozóbővítményei szintén elérhetőek.

tapasztalat

Webshopok

A Kepler, és az őt tartalmazó hub a Connect hatékonyan integrálható a legismertebb webshop rendszerekkel, de akár egyedi fejlesztés során is összeköthető. Jelenleg elérhető: Magento, WooCommerce, Shopify rendszerek.

rendszer integráció

ERP és CRM rendszerek

A magyar piacon leggyakrabban használt ERP rendszerekkel már bizonyítottan együtt működik: SAP Business One, KulcsSoft, sERPa, Deltek Maconomy, Lightspeed, Symboltech, Salesforce, MiniCRM, Microsoft Dynamics

integráció ikon

API-k

Az API-k területén szerteágazó az összeköttetés, a legfontosabb és leggyakrabban használt e-kereskedelmi API-k megtalálhatóak a rendszerben, újak pedig könnyen integrálhatóak.

komplexitás ikon

Architektúrák

Támogatott architektúráink az e-kereskedelemben kiemelkedő programnyelvek, megoldások: Erlang, node.js, Vue, aws, Elastic, Terraform, Docker, symfony

API Gateway
Az API Gateway segít betölteni az adatokat. Ismerje meg megoldásunk összefoglalóját! Magento API Gateway