Tranzakció státuszok

Más kijelzést használ a webáruháza, mást az ERP és belekavarodik a rendelés státuszokba? Külön levelekben kell kiküldeni a számlát, a fuvarlevelet? Az OANDER Connect az ehhez hasonló problémákat egyszerűen lekezeli a státusz szinkronnak köszönhetően.

Státusz szinkron

 

A státusz szinkron lényege, hogy a különböző rendszerekben (webshop, vállalatirányítási rendszer, stb.) használt egyedi rendelési státuszokat felelteti meg egymással a rendszer és küldi el az összes fél számára értelmezhető információt. 

Az automatizációnak köszönhetően a továbbiakban nem lesz szükség arra, hogy a webshop adminisztrátora kézzel állítsa a rendelés státuszokat és küldje ki a felhasználóknak a vásárláshoz kapcsolódó leveleket. Az ERP-vel való összekötésnek köszönhetően a webshop és a vállalatirányítási rendszer az OANDER Connect segítségével oda-vissza küldik egymásnak a rendelés kiszolgálásához szükséges adatokat, a státusz szinkronizációnak köszönhetően pedig fennakadás nélkül teljesülnek a rendelések. Egyedi üzleti logika alapján, az ERP-ből érkező státuszüzenetben a számla sorszáma alapján az OANDER Connect a számla pdf forrásának lehívásával a rendszer emailekhez automatikusan hozzá fűzi a számlákat, fuvarleveleket, stb. 

Miért hasznos a státusz szinkron?

technológia ikon

Manuális munka kiküszöbölése

Nem kell többet a webshop admin felületén kézzel átállítanunk a rendelések státuszát.

gyorsaság ikon

Kevesebb admin feladat

Előre definiálhatjuk, hogy milyen rendelésekhez tartozó státusz leveleket kap meg a vásárló, így nincs szükség az adminisztrátori kiküldésre.

logisztika ikon

Kevesebb adminisztráció

Nem kell a számlát, fuvarlevelet külön kiállítanunk és egyedi levelekben kiküldenünk.

interaktivitás ikon

Egyszerűbb folyamatok

Nincs szükség az ERP-ben a státusz állításokra, hogy összhangban legyenek a webshoppal.

Megjelent cikkeink a témában