Integrációs platform

E-kereskedelmi integrációs platform – üzleti intelligenciával felvértezve

E-kereskedelmi integrációs platform

 

1000 termék készletváltozása, feldolgozása, más formátumra való csomagolása és továbbítása kevesebb mint 8 milisecundum alatt végbemegy a Connect-ben.

A Connect egy kifejezetten e-kereskedelemhez fejlesztett integrációs platform. Webáruházakat, vállalatirányítási rendszereket, CRM-eket és egyéb üzletileg kritikus rendszereket kapcsol össze egymással.

Gyorsítja, menedzseli és rugalmasan bővíthetővé teszi a készletmozgások, rendelések, termékek, tranzakciók és vásárlói információk szinkronizálását. Middleware szoftverként átveszi az integrációval járó terhelést és biztonságossá teszi azt.

Az integráció alapjai

integrációs platform

Központi hub

A Connect azon szemlélet mentén született, hogy az egyes célszoftvereket (webáruház, ERP, CRM, stb.) közvetlen összekapcsolás helyett egy központi „hub-hoz” illesztjük, és egy köztes réteg szolgálja ki a digitális ökoszisztéma integrációs folyamatait. Így az integráció biztonságosabb, kisebb hibalehetőséggel működik, gyorsabb, rugalmasabban fejleszthető és független az egyes végpontok működéséről.

oander connect

Integráció

Minden e-kereskedelmi fejlesztés sarokköve az integráció, amely során a webáruházat fontos rendszerekkel kell összehangolni, hogy azok egy egységes ökoszisztémát alkossanak. Ezen folyamatoknak átláthatóan, központosítva és automatizált módon kell zajlaniuk. Az OANDER Connect (OC) segítségével a webáruházak integrációs kihívásai könnyedén áthidalhatók.

oander connect

Vállalatirányítási rendszerek

Folyamatosan változó készletadatok valósidejű szinkronizálása, árak és árlisták kezelése, a rendelések ERP-be való továbbítása, ERP-ben definiált termékjellemzők megjelenítése a webáruházban vagy különböző fizikai boltokban jelenlévő termékadatok aggregálása a webshopban – csak néhány azon tipikus integrációs igények közül, amelyek egy üzletileg összetett e-kereskedelmi projekt jellemzői lehetnek.

oander connect

Legfontosabb megoldásaink

connect
Növelje vállalata bevételeit a legmodernebb technológiák bevezetésével! Kapcsolatfelvétel

Mit is ad nekünk a Connect?

A felhőalapú platform képes realtime, bármikor, bárhonnan kiszolgálni, bármelyik rendszert.

Átláthatóságot és rendszert. Minden megoldásunk ki van szervezve egy nagyszerű eszközbe, platformba. Az új rendszer egy professzionális környezet, ami egységes felületen, tökéletese egyedi megoldást nyújt a problémánkra. Jelenleg az integrációk és kapcsolódások ad hoc jellegűek, emiatt esetiek, kuszák és nincs mögöttük hatékony üzleti logika. A “valahogy oldjuk meg” felfogás rövid távon fenntartható, és alacsony, vagy közepes költséggel jár, de a gyengeségeiből, hibáiból fakad, hogy nem érhető el azonos szintű hatékonyságnövekmény.

A kiforrott rendszer egy vagy több webáruházból tranzakciós adatokat fogad és bármilyen adatcsomagot visszaküld oda, a webshop számára értelmezhető formában. Ahelyett, hogy a webshop-ból származó (vagy oda szánt) adatokat az online áruházban felhasználási területenként egyenként fejlesztenénk le, elegendő egy platform irányába kiépíteni az adatok szinkronizálását, azok pedig tetszőleges rendszerek irányába feldolgozhatók.

A szoftver elvégzi az adatok egyedi üzleti logikák szerinti aggregálását, feldolgozását, megfelelő helyekre való csatornázását. Szinkronban tartja az egyes adatok egyezését a végpontok között, naplózza és adminisztrálja azokat, illetve gondoskodik arról, hogy bármilyen alrendszer leállása ne járjon adatvesztéssel.

Példa: A rendszer a beérkező rendeléseket szétválogatja az alapján, hogy mely raktárakban vannak készleten az egyes termékek. Valamennyi raktárban a készlet elosztási logika szerint hoz létre sales oreder-eket, a készlethiányos cikkszámokból pedig megrendelést ad le a gyártó vagy nagykereskedő rendszerében.

agilis módszertan

Leggyakoribb eszközeink

 • SAP Business One. 
 • Salesforce
 • KulcsSoft
 • sERPa
 • Deltek Maconomy
 • Lightspeed
 • Symboltech
 • webshippy
szerkesztés ikon

Leggyakoribb architektúrák

 • Erlang
 • node.js
 • Vue
 • aws
 • Elastic
 • Terraform
 • Docker
 • symfony

Miért is jó összességében az integráció?

biztonság ikon

Hiba minimalizálás

A központi hub segítségével az összeköttetés biztonságosabb, a hibalehetőségeket minimálisra csökkenti.

összehasonlítás ikon

Rugalmas logikák

Bármilyen online, egyedi üzleti megoldás rugalmasan hozható létre, fejleszthető, függetlenül attól, hogy a vállalkozás mely eleméről van szó.

profit ikon

Költséghatékony

Gyorsabban és kisebb fejlesztési költséggel jön létre, hiszen a hub-ot kell fejleszteni, nem az összes többi elemet egyesével.

gyorsaság ikon

Gyors

Az adatok beérkezése és feldolgozása a lehető leggyorsabb az integráció során, a rendszer fontos eleme az optimalizáció.

termékek

Egységes

A különböző rendszerek adatai egy helyre érkeznek be, ezeknek feldolgozása egy helyen történik, így a megjelenítésük, felhasználásuk is hatékonyabb.

nemzetközi ikon

Univerzális

Számtalan megoldásra képes: készletkezelés, rendeléskezelés, árazás, vásárlókezelés, boltnézetek közötti váltás.

technológia ikon

Automatizálható

Automatizálhatóvá teszi folyamatainkat, rengeteg terhet vesz le, nemcsak a webáruházunkról, de a vállalatirányítási rendszereinkről is, így azok jobb, fókuszált teljesítményre képesek.

Business Intelligence
Ismerje meg az üzleti intelligenciával kapcsolatos megoldásunkat! Érdekel az üzleti intelligencia!