Egyedi adattípusok integrációja

Ahány integráció annyi egyedi üzleti igény, és ahhoz kapcsolódó egyedi adatformátum. Logikus, hogy felmerül bennünk a kérdés, hogy az OANDER Connect vajon milyen adatok fogadására, feldolgozására és továbbítására képes.

Az különösebb informatikai tudás nélkül is egyértelmű, hogy más típusú adatot jelent egy név, egy cím, egy telefonszám, nem is beszélve a termékekhez és a rendelésekhez kapcsolódó akár százas nagyságrendű információ mennyiségről. A köztes réteg azonban fel van készítve a különböző igényekre, nem csak a megszokott termék, készlet, ár stb. adatokat vagyunk képesek szinkronizálni különböző rendszerek között, hanem bármilyen egyéb az üzleti folyamatokhoz szükséges speciális igényeket le tudunk fedni.

 

Hogy mit jelent a speciális igény?

 

Projektjeink során például kezeltünk már fizikai beléptető kapu jogosultságokat, amelyekhez titkosított QR kódot generáltunk a köztes réteg rendszerrel, illetve parkolóház vezérléshez is volt szerencsénk.

Egyedi adattípusokat kezelése:

 • Bármilyen forrásrendszerből:
  – készletkezelő
  – PIM rendszer
  – egyedi gyártású szoftver, stb
 • Bármilyen kapcsolódási interfészen keresztül:
  – HTTP API
  – SFTP
  – SQL
 • Bármilyen formátumban:
  – JSON
  – XML
  – CSV
  – XLS
  – BINARY, stb
 • Bármilyen trigger alapján:
  – forrásrendszer küldi az adatot eseményvezérelten
  – forrásrendszer küldi az adatot, de mindig a teljes adattörzset (saját technológiának köszönhetően az előző lekérési állapottal összehasonlítjuk az újonnan megkapott adattörzset és csak a változásokat küldjük a célrendszerbe)
  – köztes réteg kérdezi le az adatot a forrásrendszerből
  – köztes réteg kérdezi le a teljes adattörzset (saját technológiának köszönhetően az előző lekérési állapottal összehasonlítjuk az újonnan megkapott adattörzset és csak a változásokat küldjük a célrendszerbe)