Áttekintés

Integrációs termékeinket, szolgáltatásainkat azzal a kifejezett céllal fejlesztjük, hogy mindig a legfrissebb, legjobb választ nyújthassuk az e-kereskedelmi piacon felmerülő igényekre.

connect

Integrációs platform

OANDER Connect

E-kereskedelmi integrációs platform – üzleti intelligenciával felvértezve.

A Connect egy kifejezetten e-kereskedelemhez fejlesztett integrációs platform. Webáruházakat, vállalatirányítási rendszereket, CRM-eket és egyéb üzletileg kritikus rendszereket kapcsol össze egymással.

Gyorsítja, menedzseli és rugalmasan bővíthetővé teszi a készletmozgások, rendelések, termékek, tranzakciók és vásárlói információk szinkronizálását. Middleware szoftverként átveszi az integrációval járó terhelést és biztonságossá teszi azt.

Részletek
business intelligence

Üzleti intelligencia

OANDER Kepler

Az OANDER Kepler egy új generációs e-kereskedelmi intelligencia szoftver, amely segít az adatainkat üzleti döntésekké alakítani.

A Kepler az első vállalati szintű BI szoftver, amelyet kifejezetten az e-kereskedelmi vállalkozások szem előtt tartásával hoztak létre. A legkedveltebb webshop keretrendszerekkel való zökkenőmentes integráció percek alatt beállítható, és biztosítja az azonnali, élő adatátvitelt és összesítést.

Megnézem
gateway

Magento

OANDER API Gateway

Az API Gateway-nek köszönhetően bármilyen típusú adatot gond nélkül tudunk frissíteni webáruházunkban, melyek eseményvezérelten kerülnek át CRM rendszerünkből, beszállítói partnereink felületéről a Magentoba.

Gyors, fennakadások nélküli adatbeküldési módszer, amellyel nincs szükség kompromisszumokra.

Érdekel
exporter

Adatszinkronizáció

OANDER Event Based eXporter

Az Event Based eXporter (EBX) az OANDER megoldása arra az általános igényre, hogy a Magento felől lehetőség legyen különböző típusú adatok továbbítására külső rendszerek felé.

Gyors, valós idejű adatküldés a webáruházból különböző szoftverek felé.

Részletek
oanderconnect
Olvassa el bevezetőnket az e-kereskedelmi integrációról! Megnézem