Partner-menedzsment

Gondot okoz, hogy beszállítóink termékei hogy kerüljenek be a webshopba, illetve aztán a készletek folyamatos frissítése hogyan történjen? Az OANDER Connect nem csak a termékek bekerülését garantálja, hanem azok folyamatos aktualizálást is, ráadásul akár egyedi készletlogikákat is kialakíthatunk.

Az OANDER Connect partner menedzsmentje lehetővé teszi, hogy beszállítóink termékei automatikusan bekerüljenek webshopunkba, a beszállítói készletek pedig folyamatosan, esemény vezérelten frissüljenek (külső raktárként megjeleníthető a shopban ez a készlet egység).

A partner menedzsment legnagyobb előnye

 

Egyedi üzleti logika alapján akár külön folyamatokat is kiépíthetünk. Az egyik jó példa erre az automatizált beszállítói folyamat kialakítása. A webshopban leadott rendelések hatására, amennyiben a  beszállító termékei egyik raktárban sincsenek, automatikusan leadjuk a beszállító partnernek a rendelést. Ennek a folyamatnak fontos eleme az API Gateway, hiszen a sok adatot gond nélkül vissza kell frissíteni webáruházunkba. A rendelések eseményvezérelten kerülnek át a köztes rétegbe, onnan a beszállítók felé történő rendelésleadás is eseményvezérelt, a megfelelő beszállító partnernél már akár másnapra ott lehetnek a termékek.

Lehetőség van ezen folyamatot dropshipping értékesítésre is használni, ilyen esetben a beszállítónak küldött szállítási cím a vásárló szállítási címe és a saját belső logisztikánknak ezzel a tétellel nem is kell foglalkoznia.

API Gateway
Érdekli az automatizált beszállítói folyamat kialakítása? Olvassa el részletes leírásunkat!